Η εταιρία ΚΑΜΤΣΗΣ ΑΛΕΞΗΣ & ΗΛΙΑΣ Ο.Ε. ξεκίνησε την πορεία της το 1990 με έδρα τη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου. Στόχος της εταιρίας αυτά τα πρώτα χρόνια ήταν η εισαγωγή και εμπορία εξαρτημάτων στερέωσης και υλικών επικάλυψης βιομηχανικών κτιρίων. Από τα πρώτα βήματά της η εταιρία αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή. Διακρίνεται στο έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον της αγοράς και δραστηριοποιείται μέσα από μια σταθερή και ποιοτική εξέλιξη βάζοντας συνεχώς υψηλότερους στόχους και επενδύοντας στην εξυπηρέτηση των πελατών. Προλαβαίνοντας τις εξελίξεις η εταιρία αναπτύσσει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα τόσο στην Ιταλία όσο και σε χώρες των Βαλκανίων.
Η ποιότητα, η τεχνολογία και η έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό, είναι οι κύριοι άξονες στους οποίους συνεχίζει την ανοδική και δημιουργική της πορεία.

Η ΚΑΜΤΣΗΣ ΑΛΕΞΗΣ & ΗΛΙΑΣ ΟΕ διαθέτει όλη την τεχνογνωσία και τη δύναμη να προσφέρει προϊόντα τέτοια ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών, που απαρτίζονται από βιομηχανικές μονάδες, σιδηροκατασκευαστές, εμπόρους, πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες κ.α. ως προς την ποσότητα αλλά και την ποιότητα, με τα καλύτερα standards.

Η φιλοσοφία της ΑΛΕΞΗΣ & ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΤΣΗΣ ΟΕ είναι η εξυπηρέτηση και η κάλυψη των αναγκών όλων των παραπάνω επαγγελματιών με προϊόντα άριστης ποιότητας. Αυτό επιτυγχάνεται με την αρμονική συνεργασία της εταιρίας και των πελατών της αλλά και με τις εταιρίες των οποίων τα προϊόντα εμπορεύεται.

Οι αναπτυσσόμενες ανάγκες της αγοράς και ο έντονος ανταγωνισμός, επικέντρωσαν τις προσπάθειες στην έρευνα και ανάπτυξη και κατά συνέπεια στην εμπορία περισσότερο εξειδικευμένων προϊόντων. Η ανάπτυξή αυτή, απέδειξε ότι ουσιαστικό στοιχείο στην επίτευξη στόχων είναι το ανθρώπινο δυναμικό. Άνθρωποι δηλαδή με γνώσεις, προθυμία και υπευθυνότητα ώστε να υποστηρίξουν και να εξυπηρετήσουν τους πελάτες της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Oι νέες εγκαταστάσεις της εταιρίας ΚΑΜΤΣΗΣ ΑΛΕΞΗΣ & ΗΛΙΑΣ Ο.Ε βρίσκονται στην Γ' είσοδο της βιομηχανικής περιοχής της Σίνδου και καλύπτουν 4000 τ.μ. στεγασμένης έκτασης . Ο χώρος αυτός φιλοξενεί τα γραφεία τηςεταιρίας, αποθηκευτικούς χώρους καθώς επίσης και το τμήμα εξυπηρέτησης των πελατών.Οι εγκαταστάσεις αυτές έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να φτάσουν τα 9000 τ.μ. στεγασμένης έκτασης, καλύπτοντας έτσι τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες της εταιρίας για αποθήκευση, διαχείρηση και προώθηση υλικού, καλύτερη οργάνωση και άψογη εξυπηρέτηση των πελατών.

Οι ολοένα και αναπτυσσόμενες ανάγκες της αγοράς οδήγησαν γρήγορα την εταιρία στον εμπλουτισμό της συλλογής εξαρτημάτων στερέωσης βιομηχανικώνυλικών και επικάλυψης κτιρίων. Τα προιοντα τα οποία διαθέτει η εταιρία είναι πιστοποιημένες και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα standarts σύμφωνα με τις απαραίτητες κατασκευαστικές απαιτήσεις.

Παρακολουθώντας πιστά τις εξελίξεις της αγοράς, η ΚΑΜΤΣΗΣ ΑΛΕΞΗΣ & ΗΛΙΑΣ Ο.Ε., θέτει τα standarts για μαια ραγδαία, συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία υλοποιώντας έτσι τους στόχους και τις απαιτήσεις των ιδρυτών της.
 Νέες παραλαβές  Προσφορές
Κάμτσης Αλέξης & Ηλίας Ο.Ε.
ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδου 33Β Γ' ΦΑΣΗ ,57022 Θεσσαλονίκη
Τ. 2310 796.373, 2310 796.267 F. 2310 796.267
e-mail : [email protected]


Προστασία Δεδομένων GDPR

:: Η εταιρία::Προϊόντα::Νέα::Πληροφορίες::Επικοινωνία::


Login-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης