υλικά γυψοσανίδας


βίδες φρεζάτες (PH2)
βίδες φρεζάτες απλές μαύρες φωσφατoμένες κατάλληλες για απευθείας στερέωση γυψοσανίδων σε σκελετό πάχους max.0.6 mm.
αυτοδιάτρητες φρεζάτες (PH2)
αυτοδιάτρητες φρεζάτες βίδες μαύρες φωσφατομένες κατάλληλες για την απευθείας στερέωση γυψοσανίδων σε σκελετό πάχους max.2.5 mm.
βύσματα με κεφάλι pz
μεταλλικά βύσματα ανάρτησης φορτίων με κεφάλι pz τραπεζοειδή, κατάλληλα για χήση σε γυψοσανίδα, πάνελ, καθώς και σε υλικά με μεγάλα κενά.
βύσματα εξάγωνα.
μεταλλικά βύσματα με εξάγωνο κεφάλι κατάλληλα για ανάρτηση φορτίων σε γυψοσανίδα, πάνελ, καθώς και σε υλικά με μεγάλα κενά .
βύσματα " L "
μεταλλικά βύσματα "L" κατάλληλα για τοποθέτηση ελαφριών φορτίων σε γυψοσανίδες,πάνελς, καθώς και σε υλικά με μεγάλα κενά.
βύσματα " γάντζος "
μεταλλικά βύσματα με γάτζο κατάλληλα για τοποθέτηση ελαφριών φορτίων σε γυψοσανίδες,πάνελς, καθώς και σε υλικά με μεγάλα κενά.
βύσματα " θηλιά "
μεταλλικά βύσματα με θηλιά κατάλληλα για τοποθέτηση ελαφριών φορτίων σε γυψοσανίδες,πάνελς, καθώς και σε υλικά με μεγάλα κενά.
βύσματα αυτοδιάτρητα
βύσματα αυτοδιάτρητα πλαστικά και μεταλλικά με βίδα κατάλληλα για στερέωση ελαφριών φορτίων σε γυψοσανίδα.
βύσματα " άγγυρα "
μεταλλικά βύσματα τα οποία περιλαμβάνουν δύο μεταλλικά σκέλη και ένα ελατήριο τα οποία αγκυρώνουν επιτρέποντας την στήριξη σε υλικά με μεγάλα κενά.
πιστόλια
κατάλληλα για μεταλλικά εκτονούμενα βύσματα γυψοσανίδας, τα οποία εκτονώνουν το βύσμα σε μία χαρακτηριστική ομπρέλα με τέσσερα σκέλη.    Νέες παραλαβές              Προσφορές


Προστασία Δεδομένων GDPR

:: Η εταιρία::Προϊόντα::Νέα::Πληροφορίες::Επικοινωνία::


Login-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης